Masterclass van het I-AT Project in digitale Vorm

22-10-2020

De Masterclass ‘Het gebruik van automatische shuttles in het openbaar vervoer’, die door de partners van het I-AT Project ontwikkeld is, vindt wegens Corona online plaats.

De presentaties voor de masterclass worden op video opgenomen en eind oktober 2020 toegankelijk gemaakt voor de deelnemers.
Op 5 november 2020 is een interactieve online sessie gepland waar de deelnemers op basis van de videopresentaties vragen kunnen stellen en met elkaar in discussie kunnen gaan.

Tijdens de masterclass komen de volgende thema’s aan de orde:

Wat is geautomatiseerde mobiliteit en welke kansen en uitdagingen zijn er voor het gebruik van autonoom rijdende shuttles in het openbaar vervoer?

  • Welke ervaringen en lessons learned zijn er in projecten in Nederland, Duitsland en Europa opgedaan en hoe kunt u die gebruiken voor uw project?
  • Met welke relevante technische, juridische, verkeerskundige aspecten moet u rekening houden?

De Masterclass is vooral ontwikkeld voor overheden, openbaar vervoer bedrijven en organisaties, die overwegen geautomatiseerde shuttles voor personenvervoer in te zetten. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Voor aanmeldingen kunt u contact opnemen met h.van.londen@gelderland.nl

Terug naar nieuwsoverzicht