Proclaimer

De provincie Gelderland spant zich in voor de inhoud van deze website en we doen er alles aan om de website actueel te houden.
 
Het online team en medewerkers van de provincie Gelderland besteden veel zorg aan de informatie op www.i-at.nl. Hierbij staat voorop dat de informatie correct, actueel en voor de gebruiker relevant moet zijn. Het online team staat open voor opmerkingen of ideeën. Komt u fouten of verouderde informatie tegen of heeft u suggesties voor verbeteringen dan wordt uw reactie bijzonder op prijs gesteld. U kunt uw reactie mailen naar online@gelderland.nl. Binnen 3 werkdagen wordt uw melding in behandeling genomen.

U mag de foto’s op deze site niet zonder toestemming van de redactie gebruiken voor andere media. Wilt u een foto gebruiken, neem dan contact op met online@gelderland.nl.

Links naar andere websites

Op i-at.nl kunnen links naar websites of services van derden staan. De provincie is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de correctheid en juistheid van de daar aangeboden informatie of voor de naleving van de (privacy)wetgeving door derden.